Bogner

Bogner mode forener tidsånd og funktionalitet. Det viser sig i de klare linjer og gennem den høje kvalitetsforarbejdning og de innovative materialer.

Bogner

(130 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

BOGNER: Sporty innovativ elegance

Mode fra Bogner - det er innovativ sporty elegance og klart design. Mere ... Alle kollektioner udmærker sig ved den høje komfort og fremragende forarbejdning. Således kommer både tidsånd og funktionalitet i fokus. Mode fra Bogner er altid moderigtig og funktionel - uanset om det er jeans, trøjer eller skibukser. I Bogner shoppen findes klassiske dameskjorter og skjorter og elegante jakker til både business og funktionel beklædning til fritid og sport, samt accessories af høj kvalitet. Vi skal også fremhæve de ungdommeligt sporty jeans fra Bogner. Diskrete designelementer som velkrolukninger, mærker og labels på alle kollektionsdele afspejler den rene, sporty stil fra Bogner.

Mærkefilosofi
Sportsstil og en kreativ iderigdom præger dette brand. Kravene til design og kvalitet er høje: Ædle materialer, innovative design og fremragende forarbejdning forenes i mode fra Bogner. Det gælder i samme grad for herre- og damemode som for jeans og sportskollektionerne. De høje kvalitetskrav hos Bogner indbefatter den humanøkologiske model: Hos Bogner udvikler vi til stadighed miljøvenlige og skånende produktionsformer, og vores virksomhedspolitik hviler på vores sociale og økologiske ansvar.

Historie
I 1932 grundlage den succesrige langrends- og skihopatlet Willy Bogner sammen med sin hustru dette firma. Deres kreativitet og kærlighed til sporten er videregivet til Willy Bogner junior, som siden 1972 har videreført firmaets historie. Under virksomheden hører i dag mærkerne Sônia Bogner, Bogner med kollektionslinjen Man, Woman og Sport, samt Bogner Fire + Ice.

Bogner Bogner Bogner
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text