Betty Barclay

Betty Barclay står for tidssvarende mode. De feminine kreationer er i tråd med aktuelle trends, der anvendes stilsikkert og klædeligt.

Betty Barclay

(41 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

BETTY BARCLAY: Glæde ved feminin mode

Damemode fra Betty Barclay er elegant, moderne og altid feminin. Mere ... Mærket ønsker frem for alt at formidle glæde ved tidssvarende og kvindelig mode. Derfor er Betty Barclay det helt rigtige valg for kvinder, der foretrækker trendy og stilfuldt tøj. Uanset om det er afslappede jakker, moderigtige bukser med smalt snit eller en klassisk, enkel kjole, udstråler kreationerne fra Betty Barclay suverænitet og fornemmelse for stil. Til hver kollektion findes der afstemte accessories, der er kan afrunde et outfit perfekt. Mode fra Betty Barclay klæder kvinder stilfuldt på til arbejde og fritid. Mærkets internationale snit afspejler sig i moden, hvor især formsproget er orienteret mod internationale trends.

Mærkefilosofi
Betty Barclay skaber tidssvarende mode til moderne kvinder med moderigtig kompetence og et konstant blik for aktuelle trends. Damebeklædning er altid absolut trendy, men også klædeligt. Med mode fra Betty Barclay kan kvinder også føle sig godt tilpas. Især betoningen af moderne kvindelighed står i første række ved kreationerne fra Betty Barclay. Økologisk og socialt ansvar står med store bogstaver i koncernen. Der anvendes bomuld fra kontrolleret økologisk dyrkning, der er mærket med kvalitetsseglet Organic Cotton. Mærket engagerer sig også i videreudvikling af arbejdsmetoder, der er ressourcebesparende og fri for skadelige stoffer.

Historie
Max Berk erhvervede sig i 1972 verdenslicensen til det indtil da amerikanske mærke Betty Barclay. I 1968 blev mærket Gil Bret, der også specialiserer sig i jakker og frakker, føjet til koncernen. I dag omfatter koncernen mærkerne Betty Barclay, Gil Bret og Vera Mont.

Betty Barcley Betty Barcley Betty Barcley
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text