Bassetti

Bassetti sengetøj tryller italiensk lethed ind i dit hjem Det imponerer med omhyggeligt bearbejdede mønstre og klare sydeuropæiske farver.

Bassetti

(1 Vare)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

BASSETTI: Bo med italiensk flair

Bassetti tekstilmærkevarer - det er sengetøj, sengetæpper og plaider af høj kvalitet. Mere ... Tekstilerne bliver fremstillet af ren bomuld og påtrykt fantasifulde mønstre. Bassetti sengetøj leveres i blank Mako-Satin eller det fineste jersey. Designet er ligeledes overbevisende med orientalsk paisley, blomsterranker eller romantiske blomster-og-fuglemotiver påtrykt sengetøjet. Det bringer livsglæde og italiensk sti ind i hvert et hjem. Samtidig udstråler tekstilerne behagelighed og harmoni og føles kælent blødt på huden. Tekstiler fra Bassetti fremstilles efter de højeste krav til kvalitet og design.

Mærkefilosofi
Brandet Bassetti er kendt for kreativitet, kvalitet og tekstilteknik. Plaider, sengetæpper eller sengelinned - vi er altid med på de nyeste boligtrends og på udkig efter nye produktideer. Sådan viser Bassetti sin teknologiske kompetence: Der arbejdes permanent på innovation, som for eksempel 16-farvet tryk. Det giver et strålende farvetryk i op til tre meters bredde. Firmaets henvender sig primært til kvinder, der lægger stor vægt på elegante, praktiske boligtekstiler Med sin topkvalitet og fantasifulde design skaber Bassetti tekstiler et elegant og hyggeligt hjem.

Historie
Bassetti har i over 150 år fremstillet mærkevaretekstiler af høj kvalitet i Rescaldina, i Italien. I 1840 var Bassetti stadig et lille håndvæveri, men i dag er det en succesrig international virksomhed. Ud over at udvikle teknologiske innovationer og kreative produktideer, er firmaet optaget af at gøre børn og unge bevidste om miljøet. Sammen med CTS, der er Italiens agentur for miljøsikring, skaber man projekter i skolerne, der sætter fokus på bevaring af truede arter og miljøbeskyttelse.

Bassetti Bassetti Bassetti
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text