Basler

Basler Mode er feminin og elegant med de største krav til stil og kvalitet. Raffineret beklædning er i fokus i alle Baslers kollektioner.

Basler

(203 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

BASLER: Feminin elegance fra en kompetent hånd

Kollektioner fra Basler er stilfuld mode til enhver lejlighed til kvinder med høje krav til kvalitet og forarbejdning. Mere ... Ligegyldigt om det er sporty fritidslook, klassisk businesslook eller ekstravagant aftenmode til den store fest, fremtræder Basler Mode altid feminin og elegant og flatterende for alle kvinder. Man spiller dygtigt med proportioner og silhouetter, med mønstre og farver. Siden Brian Rennie har været kreativ direktør hos Basler, har kjoler været i fokus for at understrege brandets glamurøse karakter. Fortryllende aftenkjoler indgår lige så vel i kollektionen som klassiske pencilkjoler og romantiske sommerkjoler.

Mærkefilosofi
Basler Mode ønsker at understrege kvindens personlighed. Med modefirmaets årelange erfaring opstår der hele tiden nye, raffinerede snit til kjoler, frakker og bluser. I alle kollektioner lægger man vægt på kvalitet både i forarbejdningen og i materialevalget. Baslers høje krav genkendes både i kollektion, kombinationsmuligheder og anvendelighed.

Historie
Det traditionsrige firma Basler har sine rødder i Berlin, hvor frakkefirmaet, Mantelfabrik Basler Bekleidungswerke, blev grundlagt. I dag har firmaet hovedsæde i Goldbach i det sydlige Franken og ledes af Brian Rennie. Hans mål er, at brandet skal tiltale yngre og krævende, moderne kvinder. Basler Modes grundværdier, kvalitet og stilbevidsthed, er således stadig i centrum.

Basler Basler Basler
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text