Anna Aura

Anna Aura er feminin og velsiddende mode til store størrelser. Mærket står for den moderne kvindes klædelige naturlighed og selvsikkerhed.

Anna Aura

(308 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

ANNA AURA: Moderne og velsiddende mode i størrelserne 40 til 56

Anna Aura er en mindre verdensrevolution inden for dametøj til store størrelser. Mere ... Anna Aura er både charmerende og naturligt tøj til kvinder over modelstørrelserne, der passer både til moden og deres type. Kollektionerne er gennemførte og feminine og understreger den selvbevidste kvindes personlighed. Man tager de modetendenser, der er oppe tiden og omsætter dem dygtigt til store størrelser. Alle dele af kollektionen, så som bukser og skjorter forener moderigtig aktualitet med perfekt pasform. Mode i størrelserne fra 40 til 56, er velsiddende, i takt med tiden og kan bruges i utallige kombinationer til enhver anledning.

Mærkefilosofi
Hos Anna Aura er kvalitetsniveauet højt. Hertil hører ædle naturmatrialer, som det fineste uld, kostbar kaschmir og luksuriøs silke. Forarbejdningen er også fineste kvalitet. I segmentet store størrelser har Anna Aura et ideelt sammensat og afstemt sortiment af trendy artikler i skønne stoffer og ædelt strik. Kvinder skal altid kunne føle sig tilpas med mode fra Anna Aura.

Historie
Siden 2012 har Anna Auras kreative designteam skabt skøn, feminin damemode med perfekt og komfortabel pasform. Kollektionen forener dygtigt sportslig afslappethed og moderigtig elegance. Anna Aura mode er fint afstemt efter kundernes behov.

Anna Aura Anna Aura Anna Aura
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text