Anita

Anita badetøj og undertøj lever op til de højeste krav. Former og støtter blidt de kvindelige former og yder optimal komfort.

Anita

(43 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

ANITA: Kvalitet til mindste detalje

Mærket Anita er kendt for komfortabelt badetøj og undertøj.. Mere ... Det er udviklet til kvinder med de højeste krav til pasform, komfort og kvalitet. Badetøj og undertøj fra Anita tilbyder optimal støtte, innovative og funktionelle materialer og er behageligt at have på. Luksuriøse bh'er, figurformende panties eller smarte tankini - er alle modeller med overbevisende udseende og pasform. Enhver kvinde kan fremhæve sin personlige stil med de forskellige Anita kollektioner. Rosa Faia kollektionen forener krævende moderne design med den højeste komfort. Den klassiske kollektion Anita Comfort fremhæver især alle de kvindelige runder former.

Mærkefilosofi
Anita badetøj og undertøj udmærker sig gennem funktionalitet og pasform. Her forenes den dygtigt modebevidsthed, komfort og kvalitet. Mens pasformen som altid er i fokus: Først når den optimale pasform er godkendt gennem talrige test og prøvninger, går en vare i produktion. Det gælder i lige høj grad for alle Anita bh'er som for badedragter, tankini eller bikini. Derfor er vi sikre på, at også de store størrelser i badetøj og undertøj ikke skærer men støtter behageligt.

Historie
Virksomhedens succeshistorie startede for over 125 år siden som producenter af ortopædiske produkter, hvis komfort og kvalitet altid har været i produktionens fokus. De høje krav til fremstilling af undertøj og badetøj, er ledetråden i denne virksomhed. Ved nyetableringen i 1949 blev Anitas kerneforretning forankret i dameundertøj og badetøj. I dag er virksomheden en veletableret specialudbyder af stor størrelser, funktionsundertøj og undertøj til gravide.

Anita Anita Anita
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text